Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g1087g1358kcal228.2g0g48.9g0g
Sinappi 38g49kcal1.6g5.3g2.2g0.6g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Rypsiöljy 20g172kcal0g0g19.5g0g
Sipuli (kuorittu)376g102kcal4.9g18.1g0.8g6.4g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala9g25kcal1.8g0.4g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g3708kcal473.6g85.8g161.6g15.6g
Valittu annoskoko1572g1854kcal236.8g42.9g80.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna786g927kcal118.4g21.5g40.4g3.9g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102