Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g1268g1584kcal266.2g0g57g0g
Sinappi 44g57kcal1.9g6.2g2.6g0.7g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Rypsiöljy 23g201kcal0g0g22.7g0g
Sipuli (kuorittu)439g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Sokeri 21g85kcal0g21g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala11g29kcal2.1g0.5g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3668g4326kcal552.6g100.2g188.2g18.2g
Valittu annoskoko1834g2163kcal276.3g50.1g94.1g9.1g
Annoskoko puolitettuna917g1082kcal138.2g25.1g47.1g4.6g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102