Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g1449g1811kcal304.2g0g65.2g0g
Sinappi 50g66kcal2.2g7g3g0.8g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Rypsiöljy 26g230kcal0g0g26g0g
Sipuli (kuorittu)502g135kcal6.5g24.1g1g8.5g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala12g34kcal2.4g0.6g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4192g4944kcal631.4g114.4g215.4g20.8g
Valittu annoskoko2096g2472kcal315.7g57.2g107.7g10.4g
Annoskoko puolitettuna1048g1236kcal157.9g28.6g53.9g5.2g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102