Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g1811g2264kcal380.3g0g81.5g0g
Sinappi 62g82kcal2.7g8.8g3.7g1.1g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Rypsiöljy 33g287kcal0g0g32.5g0g
Sipuli (kuorittu)627g169kcal8.1g30.1g1.3g10.7g
Rypsiöljy 13g110kcal0g0g12.5g0g
Sokeri 30g122kcal0g29.9g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala15g42kcal3g0.7g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5240g6180kcal789.2g142.8g269.4g26.2g
Valittu annoskoko2620g3090kcal394.6g71.4g134.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna1310g1545kcal197.3g35.7g67.4g6.6g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102