Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g362g453kcal76.1g0g16.3g0g
Sinappi 13g16kcal0.5g1.8g0.7g0.2g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Rypsiöljy 6.5g57kcal0g0g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3g8.4kcal0.6g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g1236kcal157.8g28.6g53.8g5.2g
Valittu annoskoko524g618kcal78.9g14.3g26.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna262g309kcal39.5g7.2g13.5g1.3g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102