Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g543g679kcal114.1g0g24.4g0g
Sinappi 19g25kcal0.8g2.6g1.1g0.3g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Rypsiöljy 10g86kcal0g0g9.7g0g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.5g13kcal0.9g0.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g1854kcal236.8g42.8g80.4g7.8g
Valittu annoskoko786g927kcal118.4g21.4g40.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna393g464kcal59.2g10.7g20.1g2g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102