Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g80g48kcal1.2g10.4g0.1g0.7g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g1.3g4kcal0g0g0.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g120kcal4g23.2g1.2g1.4g
Valittu annoskoko105g60kcal2g11.6g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna53g30kcal1g5.8g0.3g0.4g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105