Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)219g72kcal7.2g10.7g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g13g40kcal0g0.4g4.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original13g8.8kcal0.5g1g0.4g0.4g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g1202kcal39.4g232.2g12g15.2g
Valittu annoskoko1050g601kcal19.7g116.1g6g7.6g
Annoskoko puolitettuna525g301kcal9.9g58.1g3g3.8g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105