Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g960g576kcal14.4g124.8g1g8.6g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)263g87kcal8.7g12.9g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g15g48kcal0g0.5g5.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original15g11kcal0.6g1.2g0.5g0.5g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g1442kcal47.4g278.8g14.4g18.2g
Valittu annoskoko1260g721kcal23.7g139.4g7.2g9.1g
Annoskoko puolitettuna630g361kcal11.9g69.7g3.6g4.6g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105