Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1120g672kcal16.8g145.6g1.1g10.1g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)306g101kcal10.1g15g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g18g56kcal0g0.5g6.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original18g12kcal0.7g1.4g0.5g0.5g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g1683kcal55.2g325g16.6g21.2g
Valittu annoskoko1470g841kcal27.6g162.5g8.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna735g421kcal13.8g81.3g4.2g5.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105