Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1280g768kcal19.2g166.4g1.3g11.5g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)350g116kcal11.5g17.1g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g20g64kcal0g0.6g7.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original20g14kcal0.8g1.6g0.6g0.6g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g1923kcal63g371.4g19g24.2g
Valittu annoskoko1680g962kcal31.5g185.7g9.5g12.1g
Annoskoko puolitettuna840g481kcal15.8g92.9g4.8g6.1g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105