Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1440g864kcal21.6g187.2g1.4g13g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)394g130kcal13g19.3g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g23g72kcal0g0.7g8.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original23g16kcal0.9g1.8g0.7g0.7g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g2163kcal71g418g21.4g27.4g
Valittu annoskoko1890g1082kcal35.5g209g10.7g13.7g
Annoskoko puolitettuna945g541kcal17.8g104.5g5.4g6.9g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105