Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g160g96kcal2.4g20.8g0.2g1.4g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)44g14kcal1.4g2.1g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g2.5g8kcal0g0.1g1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.5g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g240kcal7.8g46.4g2.6g3g
Valittu annoskoko210g120kcal3.9g23.2g1.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna105g60kcal2g11.6g0.7g0.8g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105