Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1600g960kcal24g208g1.6g14.4g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)438g144kcal14.4g21.4g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g25g80kcal0g0.8g9.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original25g18kcal1g2g0.8g0.8g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g2404kcal78.8g464.4g23.8g30.4g
Valittu annoskoko2100g1202kcal39.4g232.2g11.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna1050g601kcal19.7g116.1g6g7.6g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105