Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1920g1152kcal28.8g249.6g1.9g17.3g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)525g173kcal17.3g25.7g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g30g96kcal0g0.9g11.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original30g21kcal1.2g2.4g0.9g0.9g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g2884kcal94.6g557.2g28.4g36.4g
Valittu annoskoko2520g1442kcal47.3g278.6g14.2g18.2g
Annoskoko puolitettuna1260g721kcal23.7g139.3g7.1g9.1g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105