Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2240g1344kcal33.6g291.2g2.2g20.2g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)613g202kcal20.2g30g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g35g112kcal0g1.1g13.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original35g25kcal1.4g2.8g1.1g1.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g3365kcal110.4g650.2g33.2g42.6g
Valittu annoskoko2940g1683kcal55.2g325.1g16.6g21.3g
Annoskoko puolitettuna1470g841kcal27.6g162.6g8.3g10.7g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105