Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)66g22kcal2.2g3.2g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g3.8g12kcal0g0.1g1.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.8g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g361kcal12g69.6g3.4g4.6g
Valittu annoskoko315g180kcal6g34.8g1.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna158g90kcal3g17.4g0.9g1.2g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11g0.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105