Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2560g1536kcal38.4g332.8g2.6g23g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)700g231kcal23.1g34.3g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g40g128kcal0g1.2g15.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original40g28kcal1.6g3.2g1.2g1.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g3846kcal126.2g743g38g48.4g
Valittu annoskoko3360g1923kcal63.1g371.5g19g24.2g
Annoskoko puolitettuna1680g962kcal31.6g185.8g9.5g12.1g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105