Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2880g1728kcal43.2g374.4g2.9g25.9g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)788g260kcal26g38.6g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g45g144kcal0g1.4g17.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original45g32kcal1.8g3.6g1.4g1.4g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g4327kcal142g836g42.8g54.6g
Valittu annoskoko3780g2163kcal71g418g21.4g27.3g
Annoskoko puolitettuna1890g1082kcal35.5g209g10.7g13.7g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105