Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g320g192kcal4.8g41.6g0.3g2.9g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)88g29kcal2.9g4.3g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g5g16kcal0g0.2g1.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original5g3.5kcal0.2g0.4g0.2g0.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g481kcal15.8g93g4.8g6.2g
Valittu annoskoko420g240kcal7.9g46.5g2.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna210g120kcal4g23.3g1.2g1.6g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105