Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3200g1920kcal48g416g3.2g28.8g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)875g289kcal28.9g42.9g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g50g160kcal0g1.5g19g0g
Dijonsinappi, Maille, Original50g35kcal2g4g1.5g1.5g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g4807kcal157.8g928.8g47.4g60.6g
Valittu annoskoko4200g2404kcal78.9g464.4g23.7g30.3g
Annoskoko puolitettuna2100g1202kcal39.5g232.2g11.9g15.2g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105