Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g40g24kcal0.6g5.2g0g0.4g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g0.6g2kcal0g0g0.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g60kcal2g11.6g0.4g0.8g
Valittu annoskoko52g30kcal1g5.8g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g15kcal0.5g2.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105