Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)109g36kcal3.6g5.4g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g6.3g20kcal0g0.2g2.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original6.3g4.4kcal0.3g0.5g0.2g0.2g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g601kcal19.8g116.2g6g7.6g
Valittu annoskoko525g301kcal9.9g58.1g3g3.8g
Annoskoko puolitettuna263g150kcal5g29.1g1.5g1.9g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105