Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g480g288kcal7.2g62.4g0.5g4.3g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)131g43kcal4.3g6.4g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g7.5g24kcal0g0.2g2.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original7.5g5.3kcal0.3g0.6g0.2g0.2g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g721kcal23.6g139.2g7.2g9g
Valittu annoskoko630g361kcal11.8g69.6g3.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna315g180kcal5.9g34.8g1.8g2.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105