Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g560g336kcal8.4g72.8g0.6g5g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)153g51kcal5.1g7.5g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g8.8g28kcal0g0.3g3.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original8.8g6.1kcal0.4g0.7g0.3g0.3g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g841kcal27.8g162.6g8.4g10.6g
Valittu annoskoko735g421kcal13.9g81.3g4.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna368g210kcal7g40.7g2.1g2.7g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105