Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g720g432kcal10.8g93.6g0.7g6.5g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)197g65kcal6.5g9.6g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g11g36kcal0g0.3g4.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original11g7.9kcal0.5g0.9g0.3g0.3g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g1082kcal35.6g208.8g10.6g13.6g
Valittu annoskoko945g541kcal17.8g104.4g5.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna473g271kcal8.9g52.2g2.7g3.4g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105