Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile600g432kcal97.2g23.4g4.2g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g200g110kcal6.2g12.8g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g15g59kcal0.5g3g5.1g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g5g4.9kcal0.1g1.3g0g0.5g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 20g4.5kcal0.3g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1701g1257kcal209.6g88.8g27g2.6g
Valittu annoskoko850g629kcal104.8g44.4g13.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna425g314kcal52.4g22.2g6.8g0.7g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136