Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)234g94kcal2.6g16.8g1.2g3.3g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g150g90kcal1.5g6.7g6g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g398kcal45.6g0g24g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g120g30kcal1.2g6.8g0g3g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Chili mausteseos, Old El Paso3g8.4kcal0.2g1.5g0.2g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 240g232kcal7.2g47g0.8g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2220g1768kcal119.8g169.2g64.8g23.2g
Valittu annoskoko1110g884kcal59.9g84.6g32.4g11.6g
Annoskoko puolitettuna555g442kcal30g42.3g16.2g5.8g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185