Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)312g125kcal3.4g22.5g1.6g4.4g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g200g120kcal2g9g8g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g531kcal60.8g0g32g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g160g40kcal1.6g9.1g0g4g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Chili mausteseos, Old El Paso4g11kcal0.3g2g0.2g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 320g309kcal9.6g62.7g1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g2358kcal159.6g226g86.2g31g
Valittu annoskoko1480g1179kcal79.8g113g43.1g15.5g
Annoskoko puolitettuna740g589kcal39.9g56.5g21.6g7.8g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185