Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)351g140kcal3.9g25.3g1.8g4.9g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g225g135kcal2.2g10.1g9g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha360g597kcal68.4g0g36g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g180g45kcal1.8g10.3g0g4.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Chili mausteseos, Old El Paso4.5g13kcal0.4g2.2g0.3g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 360g348kcal10.8g70.5g1.2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3330g2652kcal179.6g254g97.4g34.8g
Valittu annoskoko1665g1326kcal89.8g127g48.7g17.4g
Annoskoko puolitettuna833g663kcal44.9g63.5g24.4g8.7g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185