Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)117g47kcal1.3g8.4g0.6g1.6g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g75g45kcal0.7g3.4g3g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g60g15kcal0.6g3.4g0g1.5g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Chili mausteseos, Old El Paso1.5g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 120g116kcal3.6g23.5g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g884kcal59.8g84.6g32.4g11.4g
Valittu annoskoko555g442kcal29.9g42.3g16.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna278g221kcal15g21.2g8.1g2.9g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185