Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)156g62kcal1.7g11.2g0.8g2.2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g100g60kcal1g4.5g4g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g266kcal30.4g0g16g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g80g20kcal0.8g4.6g0g2g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Chili mausteseos, Old El Paso2g5.6kcal0.2g1g0.1g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 160g154kcal4.8g31.3g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g1179kcal79.8g112.8g43.2g15.6g
Valittu annoskoko740g590kcal39.9g56.4g21.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna370g295kcal20g28.2g10.8g3.9g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185