Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)195g78kcal2.1g14g1g2.7g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g125g75kcal1.2g5.6g5g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g100g25kcal1g5.7g0g2.5g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Chili mausteseos, Old El Paso2.5g7kcal0.2g1.2g0.1g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 200g193kcal6g39.2g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1850g1474kcal99.6g141g53.8g19.2g
Valittu annoskoko925g737kcal49.8g70.5g26.9g9.6g
Annoskoko puolitettuna463g368kcal24.9g35.3g13.5g4.8g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185