Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g500g850kcal95g0g50g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g250g200kcal6.5g10g15g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g70g203kcal5.6g32.9g5.6g7.7g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)75g104kcal8.3g0.3g7.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Herne-maissi-paprika, Rainbow125g100kcal5.2g16.2g1.1g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g2946kcal243.6g123.6g159.2g23.8g
Valittu annoskoko1035g1473kcal121.8g61.8g79.6g11.9g
Annoskoko puolitettuna518g737kcal60.9g30.9g39.8g6g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557