Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g600g1020kcal114g0g60g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g300g240kcal7.8g12g18g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g84g244kcal6.7g39.5g6.7g9.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)90g125kcal10g0.4g9.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Herne-maissi-paprika, Rainbow150g120kcal6.3g19.5g1.3g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2484g3535kcal292.4g148.6g191g28.4g
Valittu annoskoko1242g1768kcal146.2g74.3g95.5g14.2g
Annoskoko puolitettuna621g884kcal73.1g37.2g47.8g7.1g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557