Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g700g1190kcal133g0g70g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g350g280kcal9.1g14g21g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g98g284kcal7.8g46.1g7.8g10.8g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)105g146kcal11.7g0.4g10.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Herne-maissi-paprika, Rainbow175g140kcal7.3g22.7g1.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2898g4124kcal341.2g173.2g222.8g33.2g
Valittu annoskoko1449g2062kcal170.6g86.6g111.4g16.6g
Annoskoko puolitettuna725g1031kcal85.3g43.3g55.7g8.3g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557