Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g800g1360kcal152g0g80g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g400g320kcal10.4g16g24g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g112g325kcal9g52.6g9g12.3g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)120g167kcal13.3g0.5g12.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Herne-maissi-paprika, Rainbow200g160kcal8.4g26g1.8g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g4713kcal390g198g254.8g38g
Valittu annoskoko1656g2357kcal195g99g127.4g19g
Annoskoko puolitettuna828g1178kcal97.5g49.5g63.7g9.5g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557