Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g900g1530kcal171g0g90g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g450g360kcal11.7g18g27g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g126g365kcal10.1g59.2g10.1g13.9g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)135g188kcal15g0.5g14g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.4g0.2g0.5g
Herne-maissi-paprika, Rainbow225g180kcal9.4g29.2g2g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3726g5303kcal438.6g222.6g286.6g42.8g
Valittu annoskoko1863g2651kcal219.3g111.3g143.3g21.4g
Annoskoko puolitettuna932g1326kcal109.7g55.7g71.7g10.7g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557