Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g50g40kcal1.3g2g3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g14g41kcal1.1g6.6g1.1g1.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)15g21kcal1.7g0.1g1.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow25g20kcal1g3.2g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g589kcal48.6g24.8g31.8g4.8g
Valittu annoskoko207g295kcal24.3g12.4g15.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna104g147kcal12.2g6.2g8g1.2g
Arvot/100g100g142kcal11.7g6g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557