Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g200g340kcal38g0g20g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g100g80kcal2.6g4g6g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g28g81kcal2.2g13.2g2.2g3.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)30g42kcal3.3g0.1g3.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow50g40kcal2.1g6.5g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g1178kcal97.4g49.6g63.4g9.4g
Valittu annoskoko414g589kcal48.7g24.8g31.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna207g295kcal24.4g12.4g15.9g2.4g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557