Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g300g510kcal57g0g30g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g150g120kcal3.9g6g9g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g42g122kcal3.4g19.7g3.4g4.6g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)45g63kcal5g0.2g4.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow75g60kcal3.1g9.7g0.7g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g1768kcal146.2g74.2g95.8g14.2g
Valittu annoskoko621g884kcal73.1g37.1g47.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna311g442kcal36.6g18.6g24g3.6g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557