Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.650g2275kcal86.5g442g15.6g24.7g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g330g561kcal49.5g0g39.6g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl30g270kcal0g0g30g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g6212kcal272g884g170.4g49.4g
Valittu annoskoko1080g3106kcal136g442g85.2g24.7g
Annoskoko puolitettuna540g1553kcal68g221g42.6g12.4g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793