Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.731g2559kcal97.3g497.3g17.6g27.8g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g371g631kcal55.7g0g44.6g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl34g304kcal0g0g33.8g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2430g6989kcal306g994.6g192g55.6g
Valittu annoskoko1215g3494kcal153g497.3g96g27.8g
Annoskoko puolitettuna608g1747kcal76.5g248.7g48g13.9g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793