Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.81g284kcal10.8g55.3g2g3.1g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g41g70kcal6.2g0g5g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g777kcal34g110.6g21.6g6.2g
Valittu annoskoko135g388kcal17g55.3g10.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna68g194kcal8.5g27.7g5.4g1.6g
Arvot/100g100g287kcal12.6g40.9g8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793