Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.975g3413kcal129.7g663g23.4g37.1g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g495g842kcal74.3g0g59.4g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl45g405kcal0g0g45g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g9318kcal408g1326g255.6g74.2g
Valittu annoskoko1620g4659kcal204g663g127.8g37.1g
Annoskoko puolitettuna810g2330kcal102g331.5g63.9g18.6g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793