Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1138g3981kcal151.3g773.5g27.3g43.2g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g578g982kcal86.6g0g69.3g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl53g473kcal0g0g52.5g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g10871kcal475.8g1547g298.2g86.4g
Valittu annoskoko1890g5436kcal237.9g773.5g149.1g43.2g
Annoskoko puolitettuna945g2718kcal119g386.8g74.6g21.6g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793