Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1300g4550kcal172.9g884g31.2g49.4g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g660g1122kcal99g0g79.2g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl60g540kcal0g0g60g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g12424kcal543.8g1768g340.8g98.8g
Valittu annoskoko2160g6212kcal271.9g884g170.4g49.4g
Annoskoko puolitettuna1080g3106kcal136g442g85.2g24.7g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793