Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1463g5119kcal194.5g994.5g35.1g55.6g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g743g1262kcal111.4g0g89.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl68g608kcal0g0g67.5g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g13977kcal611.8g1989g383.4g111.2g
Valittu annoskoko2430g6989kcal305.9g994.5g191.7g55.6g
Annoskoko puolitettuna1215g3494kcal153g497.3g95.9g27.8g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793