Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.163g569kcal21.6g110.5g3.9g6.2g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g83g140kcal12.4g0g9.9g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1553kcal68g221g42.6g12.4g
Valittu annoskoko270g777kcal34g110.5g21.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna135g388kcal17g55.3g10.7g3.1g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793