Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1625g5688kcal216.1g1105g39g61.8g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g825g1403kcal123.8g0g99g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl75g675kcal0g0g75g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g15530kcal679.8g2210g426g123.6g
Valittu annoskoko2700g7765kcal339.9g1105g213g61.8g
Annoskoko puolitettuna1350g3883kcal170g552.5g106.5g30.9g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793